• VÅRA HUS

  • VÅRA HUS

  • VÅRA HUS

”Kunden ser snygga, moderna trähus som känns gedigna och har allt man kan önska i en välutrustad bostad. Det kanske kommer som en överraskning för vissa som har en annan bild av prefabricerade hus. Men för oss är det helt enkelt ett smart sätt att bygga riktigt bra trähus med hög kvalitet.”

"Nivån på vår standardinredning är högre än hos konkurrenterna, och våra produkter håller en kvalitet som ligger i nivå med platsbyggda hus. Vi arbetar dessutom bara med företag och varumärken som är välkända i Sverige."

Vårt erbjudande

Space m2 har ett väldigt enkelt kunderbjudande: Vi tillverkar och säljer fullutrustade lägenheter i form av flerbostadshus som är gjorda i trä.

Men vi har tack vare ett unikt byggsystem väldigt stora möjligheter till modifiering och kundanpassningar som hjälper till att skapa unika bostäder med en kvalitet som är på samma nivå som platsbyggda hus.

Våra produkters höga kvalitet i förhållande till det konkurrenskraftiga priset beror i första hand på vår unika tillverkningsprocess. Vi gör dessutom hela jobbet hemma hos oss, inklusive design och ritningar, och monterar sedan husen på plats. Det gör att vi kontrollerar och är din enda kontakt genom hela processen från vårt första möte till slutleveransen.

 

 

Priser

Vi vet att våra priser är väldigt konkurrenskraftiga i förhållande till den kvalitet vi erbjuder. Du som kund avgör sedan vilken kvalitetsnivå bostäderna ska erbjuda. Vi arbetar alltid med fasta priser för att kunden ska känna sig trygg med sitt köp.

Kontakta oss och beskriv dina behov så kommer vi tillbaka med förslag och en offert. Vi ger dig ett pris på hela projektet som innefattar allt arbete - från ritning till färdigt hus på plats.

 

Unika specifikationer

Vi ritar och tillverkar fullutrustade enrumsbostäder och flerrumsbostäder med möjlighet till unika lösningar och anpassning till särskilda behov. Vår utgångspunkt är ett antal smarta husvolymer som går att kombinera på väldigt många olika sätt. Vår standardinredning håller hög klass men det finns goda möjligheter att modifiera både kök och badrum och även övriga delar av bostäderna åt båda håll.

Det är i princip bara dina egna önskemål som sätter gränserna för vad vi kan åstadkomma tillsammans. Genom att vi ritar husen själva är vi inte bara experter på tillverkning, utan också på design och dialog med kund. Vi kan så klart även erbjuda inspiration och förslag på attraktiv och funktionell design och arkitektur som kan passa just ditt projekt. 

 

 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.