• Vårt erbjudande

Ta i trä! På riktigt.


Erbjudandet är väldigt enkelt: Vi tillverkar och säljer fullutrustade lägenheter i form av flerbostadshus gjorda i trä.

Tack vare ett unikt byggsystem har du väldigt stora möjligheter till modifiering och anpassningar. Du får unika bostäder med en kvalitet på samma nivå som platsbyggda hus. Allt är möjligt tack vare en unik tillverkningsprocess. En process som ger dig ett konkurrenskraftigt pris och samtidigt hög kvalitet. Vi gör dessutom hela jobbet hemma hos oss i vår egen anläggning under tak, inklusive design och ritningar, och monterar sedan husen på plats hos dig. Vi har 100% kontroll, och är din enda kontakt genom hela processen från vårt första möte till slutleveransen.

Priser

Vi vet att våra priser är väldigt konkurrenskraftiga i förhållande till den kvalitet du får. Du avgör givetvis själv vilken kvalitetsnivå som bostäderna ska erbjuda, men lägstanivån är hög. Vi arbetar dessutom alltid med fasta priser för att du ska känna dig trygg med köpet.

Hör av dig och beskriv dina behov så kommer vi tillbaka med förslag och en offert. Vi ger dig ett pris på hela projektet som innefattar allt arbete – från ritning till färdigt hus på plats.

Unika specifikationer? Javisst.

Vi ritar och tillverkar fullutrustade enrumsbostäder och flerrumsbostäder med möjlighet till unika lösningar och anpassning till särskilda behov. Utgångspunkten är ett antal smarta husvolymer som går att kombinera på många olika sätt. Vår standardinredning håller hög klass och det finns goda möjligheter att modifiera såväl kök och badrum som övriga delar av bostäderna. Det är i princip bara dina egna önskemål som sätter gränserna för vad vi kan åstadkomma tillsammans.

Genom att vi ritar husen i nära samarbete med arkitekten är vi inte bara bekväma kring själva tillverkningen, utan också på design och dialogen med dig. Vi kan givetvis ge dig en mängd inspiration och förslag på attraktiv, funktionell design och arkitektur som kan passa just ditt projekt.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.